Jdi na obsah Jdi na menu
 


15. 4. - 18. 4.

            JÍDELNÍ  LÍSTEK

 

Týden

 

15. 4. – 18. 4.

 

PONDĚLÍ

polévka:

Frankfurtská s bramborem (al. 01a, 09)

hl. jídlo

Čočka po orientálsku, salát z kysaného zelí, chléb, jablko (děti)

 

alergeny:

01a, 01b

 

ÚTERÝ

polévka:

Rybí

(al. 01a, 04, 09)

hl. jídlo:

Plněný paprikový lusk, rajská omáčka, kynutý knedlík, velikonoční perník (děti)

 

alergeny:

01, 01a, 03, 06, 07

 

STŘEDA

polévka:

Květáková (al. 01a, 03, 07)

hl. jídlo:

Zeleninové bulgureto se sýrem, červená řepa

 

alergeny:

01a, 01b, 07, 09

 

ČTVRTEK

polévka:

Zeleninová s kukuřičnými vločkami (al. 09)

hl. jídlo:

Kuřecí rolka, kuřecí plátek (děti), brambory, okurka

 

alergeny:

01a, 07

 

PÁTEK

polévka:

-

hl. jídlo:

-

 

alergeny:

-

Každý den je podávána voda s citronem, ovocný čaj a sirup

Seznam alergenů: 

01  obiloviny obsahující lepek 

01a obiloviny obsahující lepek – pšenice

01b obiloviny obsahující lepek - žito

03 vejce

04 ryby

07 mléko

09 celer

10 hořčice