Jdi na obsah Jdi na menu
 


29. 4. - 3. 5.

                                           JÍDELNÍ  LÍSTEK

 

Týden

 

29. 4. – 3. 5.

 

PONDĚLÍ

polévka:

Fazolová (al. 01a, 09)

hl. jídlo

Čevabčiči, brambory, hrášek, hořčice, banán (děti)

 

alergeny:

01a, 03, 07

 

ÚTERÝ

polévka:

Zeleninová s rýžovými vločkami

(al. 09)

hl. jídlo:

Pečené kachní prso, kysané zelí, kynutý knedlík

 

alergeny:

01a, 03, 07

 

STŘEDA

polévka:

-

hl. jídlo:

-

 

alergeny:

-

 

ČTVRTEK

polévka:

Hovězí vývar se sýrovým kapáním (al. 07, 09)

hl. jídlo:

Fazolový guláš, chléb, jogurt (děti)

 

alergeny:

07, 09

 

PÁTEK

polévka:

Zeleninová (al. 09)

hl. jídlo:

Kuřecí řízek, brambory, zelný salát

 

alergeny:

01a, 03, 07

Každý den je podávána voda s citronem, ovocný čaj a sirup

Seznam alergenů: 

01  obiloviny obsahující lepek 

01a obiloviny obsahující lepek – pšenice

01b obiloviny obsahující lepek - žito

03 vejce

04 ryby

07 mléko

09 celer

10 hořčice

11 sezam