Jdi na obsah Jdi na menu
 


4. 2. - 8. 2.

                                           JÍDELNÍ  LÍSTEK

 

Týden

 

4.2. – 8. 2.

 

PONDĚLÍ

polévka:

Mrkvová (al. 01a, 07, 09)

hl. jídlo

Kuřecí řízek, brambory, okurka

 

alergeny:

01a, 03, 07

 

ÚTERÝ

polévka:

Hovězí vývar s játrovou rýží

(al. 01a, 03, 07, 09)

hl. jídlo:

Hovězí cikánská pečeně, rýže, jablko (děti)

 

alergeny:

01a, 07

 

STŘEDA

polévka:

Kmínová s vejci  (al. 03, 09)

hl. jídlo:

Hrachová kaše, salát z kysaného zelí, chléb Uzené maso (dospělí)

 

alergeny:

01a, 01b, 07

 

ČTVRTEK

polévka:

Zeleninová s kuskusem (al. 01a,  09)

hl. jídlo:

Vepřová krkovice pečená, kysané zelí, kynutý knedlík, jogurt (děti)

 

alergeny:

01a, 03

 

PÁTEK

polévka:

Kulajda (al. 01a, 03, 07, 09)

hl. jídlo:

Zapečené brambory s krůtím masem a brokolicí

 

alergeny:

03, 07

Každý den je podávána voda s citronem, ovocný čaj a sirup

Seznam alergenů:   

01 obiloviny obsahující lepek

03 vejce

04 ryby

07 mléko

09 celer

10 hořčice