Jdi na obsah Jdi na menu
 


17.2. - 21. 2.

                                           JÍDELNÍ  LÍSTEK

 

Týden

 

17.2. – 21.2.

 

PONDĚLÍ

polévka:

Fazolová (al. 01a, 09)

hl. jídlo

Buchty tvarohové, povidlové, kakao

 

alergeny:

01a, 03, 06, 07

 

ÚTERÝ

polévka:

Mrkvová (al. 01a, 07, 09)

hl. jídlo:

Pečené kuřecí stehno, brambory, okurka

 

alergeny:

01a, 07

 

STŘEDA

polévka:

Selská (al. 01a, 09)

hl. jídlo:

Rizoto s vepřovým masem, obloha

 

alergeny:

09

 

ČTVRTEK

polévka:

Hovězí vývar s rýží (al. 09)

hl. jídlo:

Hovězí kyjevská, těstoviny

 

alergeny:

01a, 03, 07

 

PÁTEK

polévka:

Kmínová (al. 01a, 03, 09)

hl. jídlo:

Zapečený květák s krůtím masem, brambory

 

alergeny:

01a, 03, 07, 09

Každý den je podávána voda s citronem, ovocný čaj a sirup

Seznam alergenů: 

01  obiloviny obsahující lepek 

01a obiloviny obsahující lepek – pšenice

01b obiloviny obsahující lepek - žito

03 vejce

04 ryby

07 mléko

09 celer

10 hořčice

11 sezam